Декларация Лични Данни

Защитата на личните Ви данни е важна за всички нас, които чрез платформата на Артелие ООД искаме да получите качествена услуга, доставена и съобразена с високи стандарти за безопасност и сигурност. Обработването на Вашата лична информация в Артелие е открита, прозрачна, защитена и съобразена съгласно Общият регламент на Европейско Законодателство (GDPR / ОРЗД), Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

Кой Обработва Вашите Лични Данни

Фирма: Артелие ООД
Дата на Създаване: 09/2009
Адрес: гр. Банкя 1320, ул. Бор 6
Longtitude: TBP
Latitude: TBP
Телефон: +359 887 900 973
E-mail: info@artelie.com
Уебсайт: https://artelie.com

Защо Събираме Вашите Лични Данни

Артелие е Моден Бранд, който продава продуктовите си линии в електронния магазин https://artelie.com и събирането на Лични Данни е с цел осъществяване на поръчка / покупка, нейното управление и доставяне до крайните клиенти. С цел на подобряване и предоставяне на качествени услуги и продукти Вашите Лични Данни могат да бъдат използвани също и за анализ и известяване само с Вашето предварително и доброволно съгласие.

Задължителните Данни, които събираме за управление на поръчки / покупки:

- Вашите Имена
- Пощенски Адрес(и)
- Телефон
- E-Mail Адрес

Допълнителни Данни, които събираме за подобряване на услугите или автоматично разпознаване:

- IP Адрес - Вашият IP адрес с който достъпвате https://artelie.com се запазва като допълнителна информация, която служи за Вашето разпознаване на платформата ни и предотвратяване на злонамерени действия.
- Бисквитки / Cookies - повече информация в секцията по-долу.


При регистрирането в нашият онлайн магазин и при извършване на покупка / поръчка Вие попълвате формуляр, който събира Личните Данни упоменати по-горе и с който декларирате и давате изрично съгласие, че предоставените лични данни могат да бъдат включени в базата данни на Артелие ООД.


Приемам

Артелие използва "cookies" (бисквитки) съобразено с изискванията и законите на Европеийския Съюз, за да ви предоставя възможно най-качествено обслужване.